Plasa insecte -

Oferim o gama variata de sistem de plase impotriva insectelor, de la cele clasice pe balamale pana la sisteme mai sofisticate, adaptate tuturor necesitatilor.

Plase de insecte clasice (cu balamale)

Sunt plase de insecte cu deschidere batanta (stanga sau dreapta), aplicate pe tamplarie direct cu ajutorul unor balamale, realizate din profil de aluminiu 19 x 22 mm vopsit in camp electrostatic in diferite nuante, cu plasa de insecte din fibra de sticla de culoare gri.


  


Plasa insecte tip rulou

Sistem de plasa impotriva insectelor ce se aplica pe exteriorul tamplariei, se infasoara la partea superioara sub forma unui rulou protejat de o caseta din aluminiu. Pe lateral exista doua ghidaje din aluminiu ce au rolul de a ghida covorul de plasa si a asigura coborarea si urcarea acestuia in caseta superioara. Un sistem practic si eficient, intrucat covorul de plasa sta stans in caseta superioara, ne fiind expus razelor solare, prafului si polenului din atmosfera, ramanand astfel mai curata si mai rezistenta in timp.


    


Plasa insecte tip Plisse

Cel mai modern si versatil sistem de plase impotriva insectelor, cu montare la exteriorul tamplariei, este realizat din profile de aluminiu vopsite in camp electrostatic in diferite nuante si o plasa din fibra de sticla pliata in sistem „acordeon” ce se stange in lateral in profilul de rama. Este cel mai indicat sistem de plasa pentru usi dar si pentru ferestrele in doua canate. Poate fi realizata atat intr-un canat cat si in doua canate, in cel din urma caz plasa se uneste la mijloc si ramane inchisa printr-un sistem de inchidere magnetic; atunci cand este deschisa, jumatate din suprafata se pliaza in stanga iar cealalta jumatate in partea dreapta.


  


 

Comenzile de pe site au 5% reducere:

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Marca produs

Dimeniuni

Data livrare

Url
[dynamictext urlsite "CF7_URL"]

Title
[dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

Observatii