Despre noi

Web-Design-Brasov-6

Scurt istoric:

Infiintata in 2017, GDS Fensterbau SRL este o companie cu capital privat 100% romanesc.  Incepand cu 2019, odata cu necesitatea diversificarii gamei de produse si a intrarii pe piata din Romania a concernului international Deceuninck, am devenit partener al acestuia, bucurandu-ne impreuna de notorietatea si varietatea de solutii tehnice propuse de liderul mondial Deceuninck.


GDS.Fenster …. in prezent

In portofoliul nostru de produse se regasesc cele tei serii de profile ale concernului Belgian Deceuninck, si anume EverestMAX, Zendow si Legend, al caror profile destinate constructiei de ferestre intrunesc cele mai inalte cerinte si standarde de calitate, rezultand astfel ferestre si usi cu un optim nivel al calitatii si pretului.

Pe langa ferestre si usi din PVC, in portofoliul nostru se regasesc in continuare rulouri exterioare din aluminiu, in cele doua configuratii posibile (suprapuse si aplicate) cat si usile de garaj, produse in continuare de catre compania noastra sub numele de GDS.Doors.


In continuare cautam solutii inovative pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostrii. Suntem inventivi si atenti la nevoile clientilor nostri, si nu ezitam sa ne implicam in proiecte unice, ce implica profesionalism, experienta si ingieniozitate.

Contactează-ne:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.