Despre noi

Web-Design-Brasov-6

Scurt istoric:

Infiintata in 2008, Extraserv SRL este o companie cu capital privat 100% romanesc. Compania a demarat ca producator de usi de garaj sectionale si rulou, fiind printre primele 4 firme romanesti producatoare de usi de garaj. Ulterior, in prima jumatate a anului 2009 am demarat productia de rulouri exterioare din aluminiu, ca o completare necesara a gamei de produse destinate inchiderilor tehnice. In cea de-a doua jumatate a aceluiasi an s-a demarat constructia primei hale proprii de productie si utilarea acesteia cu utilaje performante dedicate productiei tamplariei PVC, astfel ca pana la finele lui 2009, linia de productie tamplarie PVC era complet functionala si la cei mai inalti parametrii tehnici. Odata cu inceputul anului 2010, am devenit oficial producator autorizat GEALAN, demarand astfel o colaborare solida cu cel mai vechi si solid producator de profile PVC de pe piata.


GDS.Fenster …. in prezent

In portofoliul nostru de produse, se regasesc pe langa cele tei serii de profile ale concernului German GEALAN, si anume S3000, S8000 si S9000 (Futura) si profile ale grupului TERAPLAST,o companie romaneasca de renume, cu un vast portofoliu de produse din PVC si compusi, al caror profile destinate constructiei de ferestre intrunesc cele mai inalte cerinte si standarde de calitate, rezultand astfel ferestre si usi cu un optim nivel al calitatii si pretului.

Pe langa ferestre si usi din PVC, in portofoliul nostru se regasesc in continuare rulouri exterioare din aluminiu, in cele doua configuratii posibile (suprapuse si aplicate) cat si usile de garaj, produse in continuare de catre compania noastra sub numele de GDS.Doors.


In continuare cautam solutii inovative pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostrii. Suntem inventivi si atenti la nevoile clientilor nostri, si nu ezitam sa ne implicam in proiecte unice, ce implica profesionalism, experienta si ingieniozitate.

Contactează-ne: