Instalare

Instalarea si punerea in functiune a produselor noastre trebuie facuta intotdeauna de un personal calificat, care sa asigure printr-un montaj corespunzator, o functionare corecta a produselor. In functie de produsele pentru care optati, fie ele usi de garaj, rulouri sau ferestre si usi din profile PVC, echipa de montaj trebuie sa aiba cunostintele necesare fiecarui tip de produs in parte. Trebuie precizat faptul ca 40% din calitatea produsului final, depinde de un montaj corect. Doar un montaj corect poate intregii calitatea si functionalitatea unei usi, ferestre, rulou sau poarta de garaj.

Bazata pe acest principiu, compania noastra poarta mereu discutii si efectueaza training-uri cu echipele proprii de montaj cat si cu cele ale partenerilor nostrii, in vederea specializarii continue a acestora si de a implementa un nivel de calitate ridicat al montajului, care sa poata dezvalui calitatile reale ale produselor noastre.

Am vazut cu totii multe ferestre si usi aflate in magazinele de bricolaj.  La prima vedere, par produse cu preturi atractive, dar adaugand la acest pret, costul unui montaj profesionist, materialele de montaj si transportul aferent ferestrelor de la magazin acasa si al echipei de montaj, costul final al produsului montant, este mult mai mare decat al unui produs ofertat si montat de o firma specializata. Aceste produse sunt destinate unei categorii de clienti „handy-man”, adepti ai DIY (do it yourself). In plus, trebuie precizat ca produsele din magazinele de bricolaj, sunt supuse unor taxe suplimentare impuse de hypermarket-uri, astfel ca pretul de productie, este unul foarte mic, ceea ce denota o calitate mult inferioara standardelor de productie.

 

 

Contactează-ne:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.