Mentenanta

setare-feronerieCa orice dispozitiv aflat in continua miscare, ca si un automobil, sau orice mecanism, si feroneria aferenta unei ferestre, usi, usi de garaj sau rulou, trebuie sa aiba parte de o intretinere si reglaje corespunzatoare, care sa inlature efectele uzurii datorate utilizarii. Indiferent ca vorbim de o utilizare intensa sau una strict domestica, tamplaria PVC cat si usile de garaj, necesita cel putn doua sau mai multe interventii anuale ce tin de mententanta produsului.

Atunci cand vorbim despre ferestre si usi din PVC, trebuie precizat ca sistemele de feronerie sunt ansambluri complexe de piese aflate in miscare ce necesita o gresare si un reglaj corespunzator, care sa previna o uzura prematura sau care sa duca la o functionare ne-corespunzatoare a ferestrei sau a usii. Mai mult, trebuie stiut ca la nivelul profilelor PVC exista factori de dilatare foarte mari datorati diferentelor de temperatura de la Vara la Iarna si viceversa, dilatari ce fac ca un reglaj al feroneriei facut pe timp de vara sa nu mai corespunda in timpul anotimpului rece, ducand astfel la necesitatea unui nou reglaj adaptat noilor dimensiuni ale tampariei. Unii clienti, deplang astfel de situatii, dand vina in mare parte pe calitatea tamplariei. Total gresit! Aceste produse au nevoie de mentenata anuala, la fel ca multe alte produse cu principii mecanice. De aceea, intreaga feronerie destinata productiei de tamplarie este construita cu sisteme de reglaj si atenuare a dilatarilor profilelor.

Contactează-ne:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.