Deceuninck Zendow -

Zendow

caracteristici generale

Izolare superioară

Proiectat cu 5 camere de izolare și o lățime a profilului de 70 mm, sistemul PVC de ferestre Zendow Plus oferă performanțe excelente de izolare termică. Coeficientul de transfer termic al sistemului testat la institutul IFT Rosenheim este Uf=1,3 W/m²K.

Performanță acustică

Izolarea acustică este foarte importantă în zilele noastre în care trăim într-o lume zgomotoasă. Sistemul Zendow are încorporat direct din fabricație în 2 camere izolație fonică care asigură o izolare acustică mai performanță decât cele introduse manual. În plus, datorită caracteristicilor materiei prime a PVC-ului precum și a structurii multicamerale a sistemului Zendow se asigură un confort perfect în zonele cu zgomot mare datorat traficului intens.

Rezistență structurală

Datorită ofertei largi de produse, sistemul Zendow se pretează la orice tip constructiv. Profilele speciale de rigidizare oferă cele mai bune soluții împotrivă presiunii ridicate a vântului.

Respectarea mediului înconjurător

Ușile produse cu sistemul Zendow asigură un mediu sănătos datorat nivelului ridicat de izolare precum și a caracteristicilor care asigură o investiție pe termen lung: întreținere ușoară și 100% reciclabile la sfârșitul perioadei de viață.

  

caracteristici tehnice

Lățimea profilului: 70mm
Numărul de camere: 5
Numărul de garnituri: 2
Garnitură: TPE gri/neagră
Bagheta: prindere cu un picior – garnitură PCE
Vitrare: 24;32 mm
Standard: EN12608 – A Class
Coeficient de conductivitate termică: Uf = 1,3 W/m²K

Comenzile de pe site au 5% reducere:

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Marca produs

Dimeniuni

Data livrare

Url
[dynamictext urlsite "CF7_URL"]

Title
[dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

Observatii